کباب ترخون یکی از انواع کباب های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در واقع مخلوطی از گوشت و سبزیجات است. این کباب خوشمزه مانند کباب تابه ای در ماهیتابه طبخ می شود و یکی از فوری ترین کباب ها محسوب می شود.


مواد لازم کباب ترخون برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
ترخون تازه ۴ شاخه
سیر ۲ حبه
پیاز بزرگ ۱ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه کباب ترخون
ابتدا سیر و  پیاز را پوست بگیرید و ترخون را پاک کنید سپس سیر ، پیاز و ترخون را داخل میکسر یا غذاساز بریزید تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط سیر ، پیاز و ترخون را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی سبزیجات اضافه کنید.


مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کباب اضافه کنید و آنرا با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود. پس از اینکه مایه کباب آماده شد باید آنرا سیخ بگیرید. برای این منظور به اندازه گردو از مایه کباب بردارید و روی سیخ های چوبی قرار دهید.

به همین ترتیب تمام مایه کباب را سیخ بگیرید. سپس یک تابه مناسب از جنس چدن یا تفلون روی حرارت قرار دهید و مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل آن بریزید به حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید.

پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند آنها را به صورت متداوم در تابه بچرخانید تا به صورت یکدست سرخ شوند. در صورتی که سیخ چوبی در دسترس نداشتید می توانید کباب ترخون را مانند شامی کباب شکل دهید و در تابه سرخ کنید.


نکته مهم در مورد چرخاندن کباب ها این است که حتما اجازه دهید ابتدا کباب ها خودشان را به طور کامل بگیرند سپس آنها را بچرخانید چون ممکن است کباب شما باز شود. در پایان کباب ترخون را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه خورشت به با گوشت گوسفندی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه فلافل خانگی و خوشمزه با سس مخصوص به روش بیرون

طرز تهیه خمیر پیتزای ترد خانگی؛ به سبک فست فودی‌ها

کباب ,ترخون ,تابه ,دهید ,سیخ ,ها ,ترخون را ,کباب ها ,مایه کباب ,را به ,کباب ترخون

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ حقوقی دکتر عباس پوریایی ترجمه مقاله کابوس مه banovan13 هیئت باقرالعلوم علیه السلام خودروبر سنگین قوامی 09123121134 وبلاگ ریاضی دبیرستان دوره اول آیت الله ظاهری پلی آلومینیوم کلراید فلزیاب صنعتی کرد